A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Інструктивно - методична нарада з вчителями-логопедами району

Дата: 11.09.2018 15:34
Кількість переглядів: 99

10.09.2018 року на базі Сквирського РМК проведено інструктивно - методичну нараду з вчителями-логопедами району.

 

Методист РМК Кривда Н.І. ознайомила присутніх з інформаційно-методичним забезпеченням навчально-виховного процесу дітей з особливими у 2018/2019 н.р.

У ході наради обговорено питання результативності роботи вчителів-логопедів протягом 2017/2018 н. р.,окреслено проблеми та напрями роботи районного методичного об’єднання вчителів-логопедів на 2018/2019 н.р.(доповідач керівник методичного об'єднання Грищенко Т.І.).

Директор Сквирського Інклюзивно-ресурсного центру Маркова А.В. виступила перед присутніми з питання надання психолого-педагогічної допомоги дітям з особливими освітніми потребами, наголосила на співпраці вчителів-логопедів з інклюзивно-ресурсним центром.

Марценківська І.А., вчитель-методист, логопед Сквирського дошкільного закладу № 2 «Малятко» розповіла про розвиток інклюзивної освіти у Сквирському районі, познайомила присутніх з основними положеннями Програми розвитку інклюзивної освіти в Сквирському районі на 2018-2020 роки.

Рекомендації вчителю-логопедущодостворення єдиного освітнього та розвивального простору як необхідної складової всебічного розвитку учнів з особливими освітніми потребами в умовах Нової української школи надала вчитель-логопед Гайдамачук О.С.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень