A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Конференція педагогічних працівників

Дата: 30.08.2017 15:28
Кількість переглядів: 136

29 серпня у Будинку культури відбулася районна педагогічна конференція.

 

Склад президії очолювали: перший заступник голови Сквирської районної державної адміністрації Оксана Вікторівна Славінська, голова районної ради Василь Васильович Гриша, начальник відділу освіти Олександр Вікторович Заболотний, голова районної профспілки працівників освіти і науки Олексій Андрійович нагула, завідуюча відділу методики викладання природничих дисциплін вищого навчального закладу КОР «Академія неперервної освіти» Олена Степанівна Бобковата заступник голови РДА Ольга Юріївна Хлєбік. Олександр Вікторович привітав усіх учасників районної конференції на цьогорічній конференції. Цього року прибуло близько 380 педагогічних працівників загальноосвітніх дошкільних та позашкільних навчальних закладів району, тому серпневу конференцію педагогічних працівників урочисто оголосили відкритою.Урочисто прозвучав Державний гімн України. Не оминули своєю увагою і загиблих воїнів АТО, які загинули під час збройних конфліктів на території України і вшанували їх пам'ять хвилиною мовчання.Формат проведення конференції був у вигляді брифінгу, в якому кожен міг взяти активну участь.

Тема конференції – «Про підсумки розвитку освіти Сквирського району 2016-2017 навчальному році та пріоритетні завдання реалізації концептуальних засад «Нової української школи».

Для висвітлення актуальних питань розвитку «Нової української школи» було запрошено завідувача відділу методики навчання природничих дисциплін вищого навчального закладу КОР «Академія неперервної освіти» О.С. Бобкову. Олена Степанівна з допомогою презентації знайомила присутніх з поняттям «Нової української школи», її основними засадами та перспективами та її різницю від теперішніх методів навчання в школі. Під час виступу О.С. Бобкової педагогічні працівники активно обговорювали ноу-хау в освіті. Адже, в першу чергу, потрібно перелаштуватися на новий лад самому педагогу.

Словами теплоти та з новим навчальним роком педагогів вітала перший заступник голови сквирської РДА О.В. Славінська. Оксана Вікторівна щиро подякувала педагогам, які максимум доклали свої зусилля та душупід час проведення Всеукраїнського фестивалю «Ми – діти твої, Україно». Пригадала скільки любові та розуміння було вкладено, коли в Сквирському районі відпочивали діти із зони АТО, лінії розмежування та з неблагополучних сімей. До тих діток довелося докласти не тільки педагогічні навики, а й частинку серця, добра. Але Сквирські освітяни якнайкраще довели свій професіоналізм, показали приклад патріотизму та готовність до змін. Ольга Юріївна Хлєбік привітала всіх присутніх та побажала натхнення, здоров’я та сил в новому навчальному році. Коротко прозвітувала педагогічних працівників про фінансування освіти в Сквирському районі.

Привітав всіх присутніх і голова Сквирської районної ради В.В. Гриша. Василь Васильович подякував усім за їхню важливу для суспільства працю. Повідомив, що у районної ради та відділу освіти склалася гарна співпраця. Що сприяло поліпшенню умов праці освітян та навчанні дітей у школах. Районна рада робила все можливе, аби вчителі мали гідну оплату праці та умови роботи.

З музичним дарунком та з приводу нового навчального року пролуналапісенна композиція у виконанні Софії Суслової, яка отримала захват слухачів та щирі оплески.Після музичної хвилини всіх педагогів запросили для участі в роботі методичних об’єднань.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень