A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

День народження школярика у Сквирському ЗДО №5 «Калинка»

Дата: 26.05.2018 15:18
Кількість переглядів: 97

25 травня в дошкільному закладі відбулося випускне свято «День народження школярика», яке підготували з дітьми вихователі Ходаківська Л.А.,  Денисюк А.В. і музичний керівник Цегельник Л.В. Випуск з дитячого садка – це початок нового етапу в житті, своєрідний день народження школярика.

17 вихованців закладу здобули дошкільну освіту і впевнено можуть відчиняти двері школи. Дипломи випускника дошкільного закладу дітям вручила завідуюча ДНЗ Карбівська Ю.І. Вона побажала дітям успіхів у навчанні, здоров’я, достатку та благополуччя , щасливого дитинства у мирі та злагоді, а батькам подякувала за довіру, підтримку, допомогу. В свою чергу від батьків  висловили слова подяки всім працівникам закладу Ольга Анатоліївна Гурська і Ірина Анатоліївна Мельник за сердечне ставлення, виховання та навчання дітей та побажала щасливої дороги всім випускникам.

А вихованці радували гостей свята піснями, таночками, демонстрували свої знання, вміння та навички, робила цей день незабутнім. Кожен з них талановитий по-своєму, кожен унікальний так, як ніхто інший. Та разом вони - випускники дитячого садка, майбутні першокласники, що вступають в нове для себе життя.

Бажаємо вам дорогі діти і батьки радості, щастя, тепла, посмішок, хорошого настрою, успіху у всіх справах, процвітання, миру, добра, радості, здоров’я, достатку, благополуччя, віри, надії, любові, затишку, миру та впевненості в завтрашньому дні.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень