A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Позапланова перевірка

Дата: 15.09.2020 15:14
Кількість переглядів: 94

Рятувальники Сквирського районного сектору 15 вересня 2020 року здійснили позапланову перевірку Шамраївського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів - ДНЗ».

У навчальному закладі було проінспектовано наявність та належний стан первинних засобів пожежогасіння, комплектацію пожежних щитів протипожежним інвентарем, стан шляхів евакуації з приміщень закладу, стан утримання електрогосподарства, забезпеченість об’єкта протипожежним водопостачанням, а також наявність та працездатність систем протипожежного захисту.

Крім того, під час перевірки рятувальники провели навчальну евакуацію дітей та працівників з приміщення закладу та масово-роз’яснювальну роботу. В рамках акції «Запобігти! Врятувати! Допомогти!» представники ДСНС виступили перед учнями та розповіли про порядок дій під час евакуації , при розпиленні подразнюючих хімічних речовин, до яких наслідків призводять пустощі з вогнем як у приміщенні, так і надворі, недбалість при використанні різноманітних обігрівальних приладів, правила поводження при виявленні вибухонебезпечних приладів. Дітям нагадали телефони екстрених служб та вручили  інформаційні листівки з питань безпеки.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень