A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Останній дзвоник у Сквирському ліцеї

Дата: 24.05.2019 15:06
Кількість переглядів: 76

Травень увінчав закінчення 2018/2019 навчального року цвітом каштанів, яскравою зеленню трав, запашними ромашками. У сонячний, весняний день, 24 травня 2019 року, ліцейна родина завітала на свято Останнього дзвоника.

Пропонуємо перегорнути сторінки цієї чудової події у житті нашої ліцейної громади.

Урочистим коридором на лінійку через арку з рушників-оберегів, яку створили батьки, зайшов 11 клас.

“Останній дзвоник” ми присвячуємо випускникам, підбиваємо підсумки навчального року і нагороджуємо найактивніших учнів. А нашому закладу є ким пишатись. Похвальним листом “За високі досягнення у навчанні” нагороджені 70 учнів 2-8, 10 класів. 53 нагороди за перемоги в районних етапах предметних олімпіад, конкурсів-захистів МАН, творчих та інтелектуальних конкурсів – Грамоти, Подяки, Дипломи, медалі та відзнаки отримали 36 учнів. Учениця 6-А класу Сіркова Анастасія стала Володарем Відкритого Кубку Київської області з велосипедного спорту на шосе 2019 року. Середа Олександра, учениця 11 класу отримала почесну відзнаку департаменту освіти і науки Київської ОДА “Лідер Київщини”.

Зі святом учнів, вчителів та батьків привітала Грищенко Олена Григорівна, заступник голови Сквирської районної ради.

Зі словами привітання звернувся до ліцейної громади благочинний УПЦ Сквирського району отець Віктор Скакевич.

Піднесений святковий настрій підтримала Хлєбік Марія, учениця 3 класу, піснею “Просто Україна”. Спостерігаючи за випускниками, було помітно, як кожен з них перейнявся почуттям прощання з ліцеєм, ймовірно спогадами про шкільні роки, дружбу, навчання. Особливо защеміло у серці під час виступу першої вчительки Юхимчак Наталії Анатоліївни. Щирі, теплі слова та побажання були промовлені нею для одинадцятикласників.

Ведучі свята Гаврищук Таїсія і Марков Денис запросили до слова учнів 1-х класів. Карпенко Олександр, Осадча Яна, Лясківська Юліана, Болтівець Денис, Шрамко Вікторія звернулися до випускників з особливими привітаннями, побажали, щоб були щасливі, не знали горя й зла, щоб здійснилися мрії, щоб дорослий світ зустрів тепло і радо.

Хвилююча мить настала, коли до ліцейної родини звернулися учні 11 класу. Щиро, від душі, без завчених фраз із віршів, висловили враження і почуття найстарші ліцеїсти. Присутні перейнялися повагою, гордістю за покоління з активною життєвою позицією, чистою совістю, людяністю.

Сьогодні Леді Наука, Ходаківська Анна, передала повноваження королеви науки і мудрості учениці 8 класу Сичевській Ірині, яка є відмінницею у навчанні та активною учасницею ліцейних справ. Для виконання почесної місії Леді Науки, Ірину було обрано учнями старших класів.

Випускники 2019 року за своє шкільне життя почули більше 20000 дзвоників. Вони звучали по-різному. Схвильовано, коли вперше ступили на ліцейне подвір’я. Потім протягом 11 років довгоочікувано – на канікули. А сьогодні особливо, тому що він – останній, і є своєрідним рубежем між дитинством і тим іншим життям, яке починається за шкільним видноколом. Леді Наука передала дзвоник класному керівнику Ярмульській Іванні Володимирівні для урочистої естафети вручення дзвінка кожному випускнику… Неймовірні почуття пережили одинадцятикласники, тримаючи у руках ліцейну реліквію.

Є в народі прислів’я, що велика дорога розпочинається із першого кроку. Нехай перший крок  випускників у доросле життя буде вдалим і щасливим. Хай береже вас Бог, молитва матері й добра батьківська порада. У добру путь випускники! Успішної здачі ЗНО! Усім учням – веселих канікул! Учителям – гарного відпочинку! Батькам – радості від дітей!

Переглянути всі фото>>>



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень