A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

День Захисника України

Дата: 14.10.2018 15:04
Кількість переглядів: 76

З 8 по 12 жовтня 2018 року вихованці Сквирського центру дитячої та юнацької творчості взяли участь у заходах, які проходили в рамках військово-патріотичного тижня, присвяченого Дню захисника України.

 

Заходи, організовані керівниками гуртків Центру творчості, були спрямовані на збереження та розвиток національних військових традицій, вшанування мужності та героїзму захисників незалежності та територіальної цілісності України.

Протягом тижня діти стали активними учасниками створення фотоколажу «З Днем захисника України: люби, шануй, захищай», відеозвернення «Мій захисник», флешмоб-кліпу «Привітай свого захисника», а також переглянули виставку «Козацькі долі, наче вітер в полі» та відвідали Сквирський військовий комісаріат, де їм презентували виставку зброї.

Завершився тиждень вітальною програмою «Свято незламного духу» та інтерактивною грою «Як козаки у футбол грали». На свято були запрошені учні 8-х класів закладів загальної середньої освіти міста та воїни АТО. Військові разом з дітьми брали участь у всіх конкурсних випробуваннях та слугували прикладом наполегливості, сміливості та прагненні до перемоги.

Кожна команда показала свою винахідливість, кмітливість та згуртованість. А кожен учасник свята отримав заряд бадьорості та ще більше пройнявся любов'ю та повагою до рідної землі.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень