A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Виховання на цінностях в новій українській школі: як перейти від теорії до практики

Дата: 31.10.2019 15:01
Кількість переглядів: 124

31 жовтня 2019 року відповідно до плану роботи районного методичного кабінету відділу освіти в актовій залі Сквирського центру творчості проходив майстер-клас Любові Котяй, методиста РМК, на тему «Виховання на цінностях в новій українській школі: як перейти від теорії до практики».

На захід завітали 23 класні керівники закладів освіти району.

Під час теоретичної частини педагоги опрацювали специфіку роботи класного керівника, головні напрями і форми виховної роботи, особливості формування успішних взаємин педагогів із дітьми та батьками.

Практична частина засідання дала змогу педагогам удосконалити свої навички із формування класного колективу та проведення інтерактивної виховної діяльності. А саме, взяли участь в інтерактивних іграх «Знайди підтримку», «Мяч по складах», «Зоопарк», «Велика сімейна фотографія», «Хто лідер», виконали вправи «Математика», «Візьми мою руку» та вправи з командним малювальником. Також усі присутні взяли участь у фрагменті інфоквесту до дня святого Миколая: пройшли локації по QR-CODE, познайомилися з цікавинками, виконали практичні завдання,провели акцію «Смаколик».

На завершення класні керівники отримали практичні кейси з наробками для проведення Дня української писемності та мови, Дня Гідності та Свободи, Дня святого Миколая та лайфхакищодо успішного формування трикутника успішних взаємин: педагоги – діти – батьки.

Вчителі мали можливість відкритого змістовного спілкування, продемонстрували власну творчу активність і висловилися за продовження освітньої взаємодії з метою розвитку дружнього, креативного, працездатного учнівського колективу.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень