A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Здійснили позапланову перевірку

Дата: 11.03.2020 15:00
Кількість переглядів: 144

Рятувальники Сквирського районного сектору 11 березня 2020 року здійснили позапланову перевірку Кривошиїнського НВО «ЗОШ І-ІІІ ступенів - ДНЗ».

На виконання доручення Прем’єр-міністра України від 11.12.2019 № 44205/1/1-19 щодо проведення позапланових заходів державного нагляду (контролю) за додержанням вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки закладів, установ та організацій з масовим перебуванням людей фахівці ДСНС Сквирського районного сектору 11 березня здійснили позапланову перевірку Кривошиїнського НВО «ЗОШ І-ІІІ ступенів - ДНЗ». У навчальному закладі було проінспектовано наявність та належний стан первинних засобів пожежогасіння, комплектацію пожежних щитів протипожежним інвентарем, стан шляхів евакуації з приміщень закладу, стан утримання електрогосподарства, забезпеченість об’єкта протипожежним водопостачанням, а також наявність та працездатність систем протипожежного захисту.

Крім того, під час перевірки рятувальники провели навчальну евакуацію дітей та працівників з приміщення закладу та масово-роз’яснювальну роботу. В рамках акції «Запобігти! Врятувати! Допомогти!» представники ДСНС виступили перед учнями та розповіли про порядок дій під час евакуації , при розпиленні подразнюючих хімічних речовин, до яких наслідків призводять пустощі з вогнем як у приміщенні, так і надворі, недбалість при використанні різноманітних обігрівальних приладів, правила поводження при виявленні вибухонебезпечних приладів. Дітям нагадали телефони екстрених служб та вручили  інформаційні листівки з питань безпеки.

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень