A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

До Дня українського козацтва

Дата: 12.10.2018 14:59
Кількість переглядів: 153

До Дня українського козацтва  та Дня захисника  України  заступник директора з НВР Грищенко Г.І.організувала екскурсію  для учнів 4-9 класів та педагогічного колективу Малолисовецького НВК в с. Паволоч Попільнянського району Житомирської області,яке має  славу козацького містечка.

На території села  екскурсанти відвідали музей «Народної історії села Паволоч», Експозиції музею вразили відвідувачів   представленими  експонатами.Діти  мали змогу поглибити свої знання з історії села Паволоч ,яка тісно пов'язана із українським козацтвом , його звичаями та обрядами, що мають глибокі  корені козацької державності. Цікаві розповіді директора музею Івана Андрійовича не залишили байдужими ні дітей, ні дорослих.

         Також учні та вчителі зустрілись із генерал-полковником Поліського козацького полку  Пасічником Володимиром Григоровичем, жителем села Паволоч, який провів екскурсію територією населеного пункту.Ми відвідали пам'ятник Богдану Хмельницькому та  могилу Івана Поповича (Шрама)– козацького полковника,якого  вороги стратили  прямісінько в центрі села.

Завершилася   екскурсія у стінахмісцевої школи. На знак вдячності ми подарували  директору Семенюк І.Є. «Жар-птицю», яку виготовили учні нашого НВК  під керівництвом учителя Володимирчук Л.В.

Адміністрація,педагогічний колектив та учні НВК висловлюють щиру подяку депутату Київської обласної ради Скрипі В.І. за  безкоштовно наданий автобус.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень