A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Інтегрована освіта дошкільнят на природі в ДЗО №5 «Калинка»

Дата: 09.08.2018 14:56
Кількість переглядів: 131

        Людина була і завжди залишиться сином природи, і те, що ріднить її з природою, повинно використовуватись для її прилучення до багатств духовної культури.

         Відомий педагог В. Сухомлинський  вважав, що в природі вічне джерело дитячого розуму. Саме тому вихователь закладу Денисюк А.В. використовує у своїй практиці надзвичайно цікавий елемент системи  виховання та досвід видатного педагога – уроки «Під голубим небом».

       Щебечуть дитячі голосочки в садочку, сяють допитливі оченята. Скільки цікавого можна дослідити з дітьми влітку на городі.

09.08.2018 року вихователь різновікової групи  Денисюк А.В. провела з дітьми інтегроване заняття «Поділилось літо з нами щедро різними дарами».   З насіння і зерняток, які діти посадили в землю весною, виросли соняшники, кукурудза, кабачки і гарбузи. Вихователь звернула увагу на особливості зовнішнього вигляду  овочевих культур, способи їх  приготування та користь, збагатила словниковий запас дітей, продовжувала навчати дітей складати описові розповіді, викликала радість від слухання віршів, розвивала емоційне спілкування, виховувала любов до природи рослин, естетичні почуття, бажання працювати.

 Побачене дошкільнята поспішали відобразити в своїх малюнках.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень