A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Джура 2019

Дата: 22.02.2019 14:48
Кількість переглядів: 124

22 лютого 2019 року згідно з планом роботи відділу освіти Сквирської райдержадміністрації в актовій залі Центру Творчості відбулося навчально-методичне консультування педагогів, відповідальних за підготовку роїв до участі у дитячо-юнацькій військово-патріотичній грі «Сокіл» («Джура») на тему «Військово-патріотичне виховання старшокласників у контексті положень «Нової української школи» для вчителів курсу захист Вітчизни, фізична культура та керівників гуртків «Джура».

На засіданні були розглянуті наступні питання та надані відповідні рекомендації:

  • Про нормативно-правове забезпечення організації та проведення І (районного) етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)ознайомила присутніх Л.Котяй, методист РМК.
  • Про особливості організації та проведення конкурсних випробувань у рамках районного етапу Гри «Джура» розповіла І.Майорко, методист РЦДЮТ.
  • Про підготовку роїв до участі у конкурсі строю та пісні «Впоряд» у рамках районного етапу Гри «Джура» проконсультував С.Ткаченко, методист РМК.
  • Про підготовку роїв до участі у конкурсному випробуванні «Смуга перешкод» у рамках районного етапу Гри «Джура» проконсультував Є.Кротович, керівник гуртків РЦДЮТ.
  • Про підготовку шкільних команд до участі у районних змаганнях з техніки пішохідного туризму у закритих приміщеннях серед учнівської молоді розповів О.Заєць, керівник туристичних гуртків РЦДЮТ.

Також педагоги отримали практичні кейси з підготовки команд до участі у конкурсі строю та пісні «Впоряд».



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень