A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Запрошуємо на навчання молодь Сквирщини!

Дата: 02.03.2018 14:44
Кількість переглядів: 129

Серед безлічі вищих навчальних закладів є такі, що готують майбутніх фахівців рятувальної справи це Черкаський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля (м. Черкаси), Національний університет цивільного захисту (м. Харків) та Львівський державний університет безпеки життєдіяльності (м. Львів), які готують висококваліфікованих фахівців рятувальної справи за освітньо-кваліфікаційними рівнями «магістр», «спеціаліст», «бакалавр», «молодший спеціаліст».

Вступ до ВНЗ ДСНС України здійснюється за конкурсом на підставі результатів зовнішнього незалежного оцінювання знань кандидатів на навчання та вступних випробувань з фізичної підготовки.

Майбутні рятівники повинні бути здоровими, мати добру фізичну підготовку та знання з профільних предметів: математика, фізика, українська мова та література.

При успішному проходженні конкурсу кандидати зараховуються до навчального закладу як курсанти на денну форму навчання за рахунок державного бюджету. З терміном навчання: 4 роки за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр», 5 років за освітньо-кваліфікаційним рівнем «спеціаліст». Курсанти забезпечуються форменим одягом встановленого зразка, безкоштовним житлом та харчуванням. Випускникам ВНЗ ДСНС України присвоюються спеціальні звання лейтенант служби цивільного захисту та забезпечується 100 % працевлаштування.

 

Більш докладну інформацію можна отримати в пожежній частині за адресою: м. Сквира, вул. Богачевського,  11

.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень