A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Заходи до Дня українського добровольця

Дата: 14.03.2018 14:40
Кількість переглядів: 1378

14 березня 2018 року у Сквирському НВО «ЗОШ І-ІІІ ст. № 5 – ДНЗ» були проведені заходи до Дня українського добровольця

 

Для учнів нашої школи класні керівники провели патріотичні години «Гордість і пам'ять», лекції «Добровольці  -  воїни світла»,  конференції про масові акції громадського протесту, що відбулися в листопаді 2013 року-лютому 2014 року в Україні, та про участь у них добровольчих формувань.

Педагог-організатор І.В.Дерій організувала школярів і  поклали квіти до пам’ятника воїнів, що поклали життя за Україну в зоні АТО.

17 січня 2017 року Верховною Радою України прийнято Постанову № 1822-VIII «Про встановлення Дня українського добровольця» з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих батальйонів та на підтримку ініціативи громадськості. Згідно законодавства День українського добровольця відзначатиметься щорічно 14 березня.

День українського добровольця – одна з основ, на якій будуть зростати і гартуватися нові покоління вільних українців. Рішення Верховної Ради навіки закарбували героїзм українських лицарів.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень