A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

У Сквирському районі урочисто відзначили День Соборності України

Дата: 21.01.2019 14:29
Кількість переглядів: 89

21 січня 2019 року в залі засідань Сквирської районної державної адміністрації відбувся урочистий захід з нагоди відзначення Дня Соборності України, у якому взяли участь учні 11 класів та педагоги закладів освіти міста.

 

Захід розпочався спільним виконанням Гімну України. Хвилиною мовчання та покладанням квітів присутні вшанували пам’ять загиблих воїнів, які боролися за свободу і мир у нашій країні.

З вітальним словом до присутніх звернувся В.Галюк, голова Сквирської районної державної адміністрації, В.Гриша, голова Сквирської районної ради, отець Віктор (Скакевич), благочинний району.

Наталія Муштрук, заступник директора з навчальної роботи Сквирського НВК «ЗОШ І-ІІІст.№4-дитячий садок», вчитель історії у своєму виступі на тему «День Соборності – сила нації  в її єдності» розповіла про iсторичний факт злуки українського народу, його значення.

Олександра Середа, голова Сквирської районної ради дітей «Лідер», почесний член Сквирського територіального відділення Малої Академії Наук України презентувала розповідь про Кіборгів – героїв Крут.

Сквирська районна рада дітей «Лідер» та вихованці вокальної студії «Мажор» взяли участь у флешмобі «Виконуємо Гімн України мовами світу». Також присутніх вітали танцями та піснямивихованці Школи мистецтв.

Саме на таких заходах виховується національна свідомості учнів i людська гiдність, відроджуються паростки духовностi, формуються риси громадянина української держави.

Україна... Її майбутнє в руках молоді, яка переконана, щоСвобода, Незалежність, Соборність – це ті неперехідні цінності, які завжди були, є і будуть шановані в Україні!’

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень