A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Семінар-практикум для педагогів-організаторів

Дата: 28.02.2020 14:25
Кількість переглядів: 101

28 лютого 2020 року на базі методичного кабінету сектору освіти Сквирської райдержадміністрації відбувся семінар-практикум з елементами тренінгу для педагогів-організаторів закладів загальної середньої освіти району на тему «Формування навичок успішної взаємодії педагогів та батьків в сучасному освітньому просторі».

Під час інформаційного етапу педагоги опрацювали ст.55 та розділ V Закону України «Про освіту», наказ МОН України від 09.01.2019 № 17 «Про затвердження Порядку проведення інституційного аудиту закладів загальної середньої освіти».

Під час роботи в динамічних групах присутні створили модель партнерських відносин з батьками, діамантове ранжування правил співпраці та розкрили секрети безконфліктного спілкування.

Для формування навичок успішної взаємодії з батьками педагоги також взяли участь у вправах: «Автопортрет», «Мальованки», «Руки», «Кулачок», «Плітки», «Шість хустинок», «Умови необхідні для захисту прав дитини», «Чи вмієш ти слухати?», «Автобусна зупинка».

На завершення семінару всі учасники мали змогу обмінятися думками, висловити власну точку зору. Стало зрозумілим для всіх, що школа має ініціювати нове, ґрунтовне залучення родини у побудові освітньої траєкторії дитини; учні, батьки та вчителі, об’єднані спільними цілями й прагненнями, є добровільними та зацікавленими прибічниками, рівноправними учасниками освітнього процесу, відповідальними за якість знань, життєвих компетентностей, всебічного розвитку здобувачів освіти.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень