A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Рятувальники ДСНС проводять тиждень безпеки життєдіяльності

Дата: 25.09.2020 14:16
Кількість переглядів: 87

25 вересня 2020 року в рамках Всеукраїнської акції «Запобігти, врятувати, допомогти! » працівники Сквирського районного сектору з учнями Горобіївського навчально-виховного комплексу провели бесіду на тему «Обережно вибухонебезпечні предмети!»

Досить часто, трапляються випадки знаходження боєприпасів або предметів,  які зовнішнім видом схожі на міни, гранати, снаряди, бомби. В ході спілкування рятувальники розповіли, що саме відноситься до вибухонебезпечних предметів, та місця де їх можливе виявлення. Учням повідомили про телефони екстрених служб на які потрібно телефонувати у разі виявлення підозрілого предмету та дії у разі їх виявлення.

Також, представники ДСНС розповіли про порядок дій під час евакуації , до яких наслідків призводять пустощі з вогнем як у приміщенні, так і надворі, недбалість при використанні різноманітних обігрівальних приладів. Дітям нагадали телефони екстрених служб та вручили  інформаційні листівки з питань безпеки.

У навчальному закладі було проінспектовано наявність та належний стан первинних засобів пожежогасіння, комплектацію пожежних щитів протипожежним інвентарем, стан шляхів евакуації з приміщень закладу, стан утримання електрогосподарства, забезпеченість об’єкта протипожежним водопостачанням, а також наявність та працездатність систем протипожежного захисту.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень