A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Обери майбутнє

Дата: 30.10.2018 13:48
Кількість переглядів: 90

26 жовтня 2018 року в актовій залі Сквирського районного центру дитячої та юнацької творчості відбувся районний етап обласного профорієнтаційного змагально-мотиваційного заходу серед учнівських команд у 2018 році «Обери майбутнє», мета якого – формування особистості молодої людини, її соціальної зрілості, мотивації до праці, а також інформування молоді про стан та тенденції розвитку ринку праці, популяризації актуальних професій і спеціальностей.

У районному відбірковому етапі взяли участь команди із 8 закладів загальної середньої освіти, а саме: команда «Teenagers» Буківського НВК, команда «VIP» Самгородоцької ЗОШ, команда «Еліт» Горобіївського НВК, команда «Патріотичні галушки» В.Половецького НВК, команда «Укропи» Оріховецького НВК, команда «5-й квартал» Сквирської ЗОШ №5, команда «НУШ-3Д» Сквирської ЗОШ №3, команда «Окраса хутора» Сквирської ЗОШ №1.

Програмою заходу було передбачено конкурси: «Візитівка» та музичний конкурс «Реклама професії», де учасники команд показали свій творчий потенціал, артистизм, співучість та кмітливість, і як результат проведена гра подарувала і глядачам, і учасникам масу позитивних емоцій.

За підсумками роботи журі перше місце вибороли команди Сквирської ЗОШ №5 та В.Половецького НВК, друге місце посіла команда Буківського НВК, , на третьому місці –команди Самгородоцької ЗОШ, Горобіївського НВК та Сквирської ЗОШ №3. Четверте місце зайняли команди Сквирської ЗОШ №1 та Оріховецького НВК.

Дякуємо усім учасникам та керівникам команд. Бажаємо успіхів, натхнення, наснаги та іскрометного гумору!

 

Гітченко Л.О., методист Сквирського РЦДЮТ

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень