A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Тиждень соціальної підтримки

Дата: 25.09.2017 13:26
Кількість переглядів: 265

Шкільні коридори оформлені висловами відомих людей, «циганка» пророкує вдалий день – саме так розпочався у Сквирському НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 – дитячий садок» тиждень соціальної підтримки, який тривав із 18 по 22 вересня.

Метою якого було спонукати учнів до самопізнання через нетрадиційні форми роботи; навчати школярів відчувати внутрішній світ людини і вміти висловлювати свої почуття; формувати навички соціальної підтримки; розвивати активну життєву позицію молодої людини.

Під час тижня з учнями 7 класу було проведено практичне заняття “Все залежить від тебе”, яке допомогло дітям усвідомити необхідність вміння брати на себе відповідальність за свої слова, дії та формувати толерантне ставлення до інших.

Галерея творчості учнів 1-4 класів “Мої добрі справи” навчила нести добро іншим через добрі справи, ви-ховала прагнення творити добро і ціну¬вати його.

Учні середніх та старших класів створили «Колекцію теплих слів», які можуть підтримати у скрутну хвилину, викликати посмішку.

З учнями 1 та 5 класів проведено розвивальні заняття “Спілкуємось із задоволенням” з метою згуртування класного колективу та профілактики дезадаптації учнів до умов навчання.

Тиждень соціальної підтримки пройшов успішно. В усіх учасників переважали позитивні емоції.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень