A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Фінальний день змагань « Кубка М.М. Ольшевського»

Дата: 05.02.2018 12:59
Кількість переглядів: 111

02 лютого 2018 року відбулися фінальні ігри міських змагань з гандболу серед учнівської молоді «Кубок М. М. Ольшевського».

Змагання відбувалися з 30 січня по 02 лютого 2018 року в спортивному залі Сквирської ДЮСШ ім. ЗТУ Воропая П.М.

Основною метою і завданням змагань було підвищення спортивної майстерності, популяризація гандболу та визначення кращих команд серед учнівської молоді.

В змаганнях брали участь збірні команди юнаків та дівчат загальноосвітніх навчальних закладів міста та ДНЗ СВПУ (1-2 курс).

Ігри проводилися за коловою системою в групах та стиковими фінальними. Переможець турніру визначався за кращою сумою зайнятих місць серед команд юнаків та дівчат.

Отож, маємо такі результати:

1 місце – ЗОШ №1 (1 місце – юнаки; 1 місце – дівчата);

2 місце – ЗОШ №2 (2 місце – юнаки; 3 місце – дівчата);

3 місце – Сквирський НВК (7 місце – юнаки; 2 місце – дівчата).

 

Команди учасники були нагороджені грамотами. Переможці змагань, а також кращі команди серед дівчат і юнаків отримали кубки. ТОВ “Фірма “Грона” подарувала всім учасникам змагань гандбольні м’ячі для тренувань.

Кращими гравцями турніру стали учень ЗОШ І-ІІІст. №5 Олександр Польгун та учениця Сквирського НВК Тетяна Волинець. Ці учні були нагороджені пам’ятними призами від приватного підприємця Павла Харченка.

При проведені церемонії нагородження до учасників з вітальним словом звернувся начальник сектора молоді та спорту Сквирської РДА Ігор Володимирович Голуб. Він також провів церемонію підняття Державного Прапора України та Прапора НОК України з нагоди відкриття ХХІІІ зимових Олімпійських Ігор 2018 року в місті Пхьончхан (Республіка Корея).



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень