A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Акція "Запобігти! Врятувати! Допомогти!"

Дата: 13.02.2020 12:31
Кількість переглядів: 93

Правилам безпечної поведінки треба навчати змалечку, тому 13 лютого 2020 року в рамках акції  "Запобігти! Врятувати! Допомогти!" рятувальники Сквирського районного сектору, завітали до Пустоварівського дитячого садочку.

 

Гості  провели з дітлахами начальну бесіду на тему: «Вогонь друг - вогонь ворог!». Рятувальники розповіли малечі про основні небезпеки пов’язані із використанням вогню, можливими джерелами пожеж, нагадали правила безпеки, розповіли, як потрібно діяти у випадку виникнення надзвичайної ситуації, та, що робити для її запобігання. Особливу увагу рятувальники звернули на небезпеку знаходження невідомих предметів, пояснивши, що чіпати незнайомі  предмети небезпечно, оскільки вони можуть містити вибухові речовини. А на практиці продемонстрували роботу вогнегасника в дії.

Малеча з радістю слухала й відповідала на питання рятувальників про основні правила пожежної безпеки та безпеку життєдіяльності. Всі гуртом вигукували правильні відповіді на запитання протипожежної безпеки, вивчили екстрений номер Служби порятунку "101". 

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень