A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Засідання районного методичного об’єднання музичних керівників закладів дошкільної освіти

Дата: 25.04.2019 11:58
Кількість переглядів: 85

24 квітня 2019 року на базі Сквирського районного методичного кабінету було проведено засідання районного методичного об’єднання музичних керівників закладів дошкільної освіти з теми «Орф-мектод як педагогіка і музикотерапія».

 

Досвідом роботи з даної теми поділилися музичні керівники Сквирського закладу дошкільної освіти №6 «Ромашка».

На початку засідання Ковезюк О.О., музичний керівник Сквирського закладу дошкільної освіти №6 «Ромашка» ознайомив присутніх з концепцією К.Орфа в системі музичного виховання дошкільників.

Музичні керівники Ковезюк Т.М., Каленюк С.Г. розповіли про музикотерапію як новий напрямок професійної діяльності музичного керівника закладу дошкільної освіти, про підбір музичних творів для корегування психолого-емоційних станів дошкільників.

Присутні переглянули відеоматеріал для середньої, старшої групи на основі посібника «Елементарне музикування К.Орфа», який підготували музичні керівники  Сквирського ЗДО №6 «Ромашка» Ковезюк О.О., Ковезюк Т.М., Каленюк С.Г.

Наприкінці зустрічі методист Сквирського рай методкабінету Чернега Н.С. підвела підсумки засідання РМО, ознайомила присутніх з методичними рекомендаціями.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень