A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Дитсадок «Ромашка» Малолисовецького НВК проводжає своїх малят до школи.

Дата: 28.05.2019 11:49
Кількість переглядів: 94

І ось ця мить настала. Дитсадок «Ромашка» Малолисовецького НВК проводжає своїх малят до школи.

 

 

І святково вбраному залі – батьки, педагоги, гості. А найголовніші – сім випускників: Висоцька Анастасія, Ковпак Захар, Недзимовська Софія, Комарчук Влад, Юхимчук Захарій, Савчук Анна, Модін Назар. І різновікової групи, які з нетерпінням чекали це свято. Скрізь можна побачити безліч квітів, повітряних кульк, цікавих аксесуарів, які підкреслюють важливість та урочистість події.

Усі випускники показали свій талант, свої уміння та навички. Линуло багато пісень про садочок, школу, виконувались запальні таночки, звучали слова вдячності працівникам садочка.  На свято завітали малята ІІ різновікової групи, які подарували випускникам веселий таночок та вручили подарунки.

Випускників привітав директор Сидоренко С.С., Заступник директора з навчально-виховної роботи Грищенко Г.І., які побажали дітям бути справжніми людьми та любити Україну. Майбутнім школярам вручили перші в їх житті дипломи про отримання дошкільної освіти, подарунки, солодощі, дитячі роботи з малювання та аплікації, які вони творили протягом перебування в дитячому садку.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень