A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Сквирський РС ГУ ДСНС України у Київській області інформує

Дата: 14.08.2018 11:47
Кількість переглядів: 80

Аналізуючи причини нещасних випадків, дуже прикро усвідомлювати те, що в більшості нещасних випадків можна було б запобігти.

Принципи запобігання дитячого травматизму різноманітні, але головним з них є постійна турбота дорослих про безпеку дітей вдома у стінах навчальних закладів та на вулиці.

 Особливо при поводженні з вогнем і небезпечними приладами. Старші систематично повинні виховувати в дітях обачливість і обережість. Потрібно застерігати дітей від пустощів на балконах, драбинах, деревах.

Не можна залякувати дитину, буде правильніше, коли ви час-від-часу будете розповідати про різні нещасні випадки та можливі наслідки і шляхи іх попердження. З малятами треба бути постійно на сторожі, усувати з їхнього шляху небезпечні предмети, старшим дітям треба постійно пояснювати небезпеку, яку таять  в собі необдумані вчинки, доводити помилковість порочних уявлень про героїзм.

При будь-яких видах дитячого травматизму дорослим необхідно дотримуватися двох основних принципів: чітко налагоджена організація трудового процесу і високоорганізована освітньо-виховна робота.

Сквирський РС ГУ  ДСНС України у Київській області

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень