A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Валентина Сергіївна Кочина провела відкритий урок на VІІ Всеукраїнському фестивалі педагогічних ідей

Дата: 07.10.2017 11:39
Кількість переглядів: 195

6  жовтня 2017 року VІІ Всеукраїнський фестиваль педагогічних ідей «Мій особистісно зорієнтований урок», який проходить у КВНЗ КОР «Академія неперервної освіти»,  продовжив свою роботу.

 

 

За планом другого дня Фестивалю на базі Білоцерківської гімназії №2 Білоцерківської міської ради, Білоцерківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 з поглибленим вивченням слов’янських мов Білоцерківської міської ради та Білоцерківського навчально-виховного об’єднання  «Перша Білоцерківська гімназія – школа І ступеня» Білоцерківської міської ради були проведені відкриті уроки з української мови і літератури, зарубіжної літератури учителями Київської, Донецької, Дніпропетровської, Хмельницької та Чернігівської областей. Відкритий урок з української мови у 7 класі Білоцерківської гімназії №2 провела Валентина Сергіївна Кочина, учитель української мови та літератури НВК “Сквирський ліцей – ЗОШ І-ІІ ступенів”. (Очікуємо на враження педагога від уроку з учнями м. Білої Церкви).

Науковцями на базі КВНЗ КОР «Академія неперервної освіти» були проведені психологічні тренінги та коучинги. Відбулося урочисте закриття Фестивалю.

За матеріалами сайту Сквирського ліцею



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень