A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Олімпійський тиждень

Дата: 20.09.2020 11:26
Кількість переглядів: 88

З 14.09.2020 року по  20.09.2020 року у ДНЗ №5 «Калинка» пройшов Олімпійський тиждень. Олімпійський тиждень — це захід, спрямований на популяризацію спорту, здорового способу життя та розвиток олімпійського руху в Україні.

 

 

Всім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я, а кращим другом здоров’я був і залишається спорт. Проходив тиждень під загальним девізом: «Здорова дитина – щаслива країна».
     В усіх дошкільних групах проводились спортивні ігри, змагання, бесіди на спортивну тематику, заняття сюжетні і тематичні; спортивні розваги.

     Використовуючи інноваційні підходи до занять з фізкультури, основ здоров'я та використовуючи, яскраве й багато варіативне фізкультурне обладнання під час проведення різних форм роботи з фізичного виховання, педагоги формували стійкий інтерес дітей до занять фізичними вправами та дотримання основ здорового способу життя.  Була проведена спортивна розвага для дітей різновікової групи «Засиділися малята – треба м’язи розім’яти» .    Крім цього з вихованцями проводяться щоденно ранкова гімнастика на свіжому повітрі, гігієнічна гімнастика після денного сну, самомасаж, рухливі ігри.
          Проведення Олімпійського тижня подарувало позитивний емоційний заряд всім учасникам освітнього процесу.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень