A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

День Соборності України

Дата: 23.01.2020 11:22
Кількість переглядів: 172

З нагоди  Дня Соборності України та виховання у громадян почуття патріотизму і гордості за свою державу в Сквирській загальноосвітній школі I – III ступенів № 1 ім. М. Ольшевського були проведені тематичні заходи.

 

День 22 січня в школі був доволі насиченим. Учні 9-11 класів переглянули фільм «Разом з власної волі 1919». Фільм дав відповіді на багато запитань і показав, що двадцяте століття залишило нам у спадок вирішальні події минулого, які, віддаляючись, не втрачають своєї значущості та актуальності.

За розкладом пройшли тематичні виховні години: «Ми – українці» в першому класі, «День Соборності України» у третьому класі, «Єднання заради Незалежності» з переглядом мультимедійних презентацій та з виконанням Гімну в 4 класі, «Україна - соборна держава» в 5-8 класах. У шкільній бібліотеці була організована тематична виставка літератури «Соборна мати Україна – одна на всіх, як оберіг»

Заходи, проведені на цьому тижні, подарували розуміння того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови духовно багатої, вільної та демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень