A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Позапланово перевірено приміщення Кам?яногребельського НВК

Дата: 15.10.2020 11:20
Кількість переглядів: 105

15 жовтня 2020 року фахівці Сквирського РС Позапланово перевірено приміщення Кам’яногребельського НВК, де розташована виборча дільниця та забезпечення протипожежного режиму під час голосування.

Під час заходу рятувальники акцентували увагу присутніх на своєчасному вжитті організаційних і практичних заходів, направлених на забезпечення пожежної та техногенної безпеки під час підготовки і проведення місцевих виборів, оскільки питання забезпечення на виборчих дільницях належного протипожежного захисту є одним з головних. Тож, приміщення, де будуть проводитися вибори, мають бути обладнані справними сертифікованими вогнегасниками, забезпечені знаками пожежної безпеки, шляхи евакуації не мають бути захаращені, тощо. Крім того, рятувальники закликали відповідальних осіб звернути увагу на стан електромереж та застерегли від використання нестандартного електронагрівального обладнання, несправних електроподовжувачів, роз’яснили алгоритм дій у випадку пожежі, чи іншої нештатної ситуації.

Після проведення інструктажу присутні отримали пам’ятки щодо забезпечення пожежної та техногенної безпеки на виборчих дільницях.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень