A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Проведено профорієнтаційна та навчально-виховну роботу з учнями Горобіївського НВК

Дата: 20.02.2018 11:18
Кількість переглядів: 93

20 лютого 2018 року рятувальники Сквирського району провели профорієнтаційну роботу з учнями випускних класів Горобіївського НВК  «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. - дитячий садок» по відбору їх, як кандидатів до вступу у вищі навчальні заклади системи ДСНС України.

З метою заохочення випускників до вибору професії рятувальника, продемонстровано фільм про Державну службу України з надзвичайних ситуацій та порядок проходження навчання та служби у навчальних закладах, що готують фахівців ДСНС. Рятувальники закликали усіх охочих присвятити своє життя рятувальній справі, щоб приходити на допомогу першими у будь-яких екстремальних ситуаціях, вміти викликати у людських серцях почуття захищеності від надзвичайних ситуацій та стабільності у завтрашньому дні.

Також в рамках «Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності»  рятувальники провели з учнями  навчально-виховну бесіду та  розповіли про правила безпечної поведінки та дотримання правил пожежної безпеки в побуті, небезпеку використання таких предметів, як сірники та петарди, про небезпеку вибухо-небезпечних та невідомих предметів, звернено  увагу на правила поведінки дітей  на льоду.

Учням нагадали телефони екстрених служб та вручили відповідні тематичні пам’ятки та інформаційні листівки з питань безпеки.

Сквирський РС ГУ ДСНС України у Київській області



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень