A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Виставка «Інноватика в сучасній освіті»

Дата: 26.10.2017 11:13
Кількість переглядів: 113

24 жовтня 2017 року делегація педагогів району взяла участь у роботі Дев’ятої Міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті» та Шостої Міжнародної виставки освіти за кордоном «WorldEdu» у Київському Палаці дітей та юнацтва.

 

Організаторами виставки є компанія «Виставковий світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

Члени делегації мали можливість познайомитися з досвідом роботи освітян з різних областей України з актуальних проблем розвитку «Нової української школи».

Питання втілення у практику Концептуальних засад «Нова українська школа» обговорювали освітяни  на  педагогічному коучингу: «Форми і методи навчання молодших школярів в умовах реалізації Концепції Нової української школи».

Пошук та виявлення ефективних підходів і технологічних рішень застосування інноваційних технологій STEM-навчання в аспекті розвитку здібностей учнів різного віку розглядали на Всеукраїнській науково-практичній конференції «Науково-методичні засади створення інноваційної моделі STEM-освіти».        

Дискусійна панель «Сучасні тренди в освіті» розкрила нові аспекти  перевернутого навчання, проектних технології навчання, дистанційного навчання, проектів STEАM-освіти, хмарних сервісів в навчанні.

Ознайомилися з  презентацію «Науково-методичний супровід інноваційних технологій інклюзивного навчання в закладах освіти Запорізької області».

Було цікаво: нові можливості, нові технології. Це спонукає до удосконалення кожного педагога бути миттєво інтегрованим в існуючий освітній процес.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень