A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Постійно діючий семінар для заступників директорів з виховної роботи

Дата: 15.03.2018 11:01
Кількість переглядів: 137

14 березня 2018 року у районному методичному кабінеті відділу освіти Сквирської РДА відбулося заняття постійно діючого семінару «Випускник Нової школи – особистість, патріот, інноватор» для заступників директорів з виховної роботи загальноосвітніх навчальних закладів.

 

Чергове заняття на тему «Педагогіка партнерства як обов’язкова складова освітнього процесу в новій українській школі» розпочала Л.А.Корбут, завідуюча районним методичним кабінетом, яка наголосила на необхідності підготовки учителів до реалізації принципів педагогіки партнерства відповідно до Концепції «Нова українська школа».

КотяйЛ.В., методист РМК, та ГайдучокО.О., керівник постійно діючого семінару, заступник директора Сквирської ЗОШ І-ІІІ ст №5, ознайомили педагогів з  концептуальними засадами педагогіки партнерства.

Учасники семінару здобули знання з проектування виховного процесу в школі засобами педагогіки партнерства, побудови спілкування з учнями та їх батьками, як рівноправними партнерами у освітньому процесі школи. Розвивали уміння виконувати нові функції вчителя - фасилітатора, коуча, тьютора, модератора в індивідуальній освітній траєкторії учня.

У ході семінару було застосовано прийоми створення ситуації успіху, ігрові та інтерактивні форми роботи з педагогами. Також учасники поділилися власним досвідом організації освітнього процесу засобами педагогіки партнерства.

ЗаболотнийО.В., начальник відділу освіти Сквирської РДА та Т.Г.Власюк, директор по взаємодії з органами місцевої влади та зв’язкам з громадськістю Сквирського комбінату хлібопродуктів «Сквирянка», ознайомили присутніх з особливостями організації та проведення творчого конкурсу серед дітей та дорослих «Здорові діти – здорова нація», якийдопомогає розкрити та розвинути унікальні здібності, таланти і можливості дітей на основі партнерства між учителем, учнем і батьками.

Запропонований семінар дозволяє сформувати здатність організовувати виховний процес у школі засобами педагогіки партнерства, адже сучасна нова школа створюється всією українською громадою в рамках широкого суспільного діалогу.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень