A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Майстер-клас Ярмульської Іванни Володимирівни на міжрегіональному науково-практичному семінарі

Дата: 03.04.2018 11:00
Кількість переглядів: 123

29-30 березня 2018 року на базі Комунальної установи  "Сумська спеціалізована школа  І-ІІІ ступенів № 29", м. Суми, Сумської області відбувся міжрегіональний науково-практичний семінар «Актуальні тенденції вивчення філологічних дисциплін в умовах реалізації Концепції «Нова українська школа»для учасників всеукраїнського науково-педагогічного проекту «Філологічний Олімп» Сумської, Київської та Донецької  областей.

Захід було проведено на реалізацію Програми ІІІ (формувального) етапу всеукраїнського експерименту з упровадження науково-педагогічного проекту «Філологічний Олімп» Інформаційно-методичним центром управління освіти і науки Сумської міської ради та Комунальним вищим навчальним закладом Київської обласної ради «Академія неперервної освіти».

Ярмульська Іванна Володимирівна, вчитель української мови та літератури, зарубіжної літератури Сквирського ліцею на семінарі провела майстер-клас: «Використання інтернет-ресурсів як засобу стимулювання навчальної діяльності учнів».

На семінарівідбуласяплідна робота, конструктивнеспілкування, у якому взяли участь усіучасники Проекту, щодозагальноїоцінкизібрання – ценебайдужість, професіоналізм,  любов до професії та готовність до змін.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень