A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Навчальний рік у Сквирському районі розпочнеться «Олімпійським тижнем»

Дата: 20.08.2017 10:53
Кількість переглядів: 175

З метою популяризації здорового способу життя та формування у дітей і молоді стійкої мотивації до здорового способу життя з 7 по 15 вересня 2017 року в навчальних закладах Сквирського району будуть проведені спортивні заходи «Олімпійський тиждень» та «Олімпійський урок».

Олімпійський тиждень буде проведено силами працівників дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів.

Основними формами проведення Олімпійського тижня є спортивно-видовищні заходи, змагання з різних видів спорту, конкурси, спрямовані на розвиток та пропаганду олімпійського руху. Місцями проведення заходу будуть стадіони, території шкіл і дитячих садків, місця відпочинку.

Для організації та проведення Олімпійського тижня в кожному навчальному закладі буде затверджено відповідний план заходів. Проведення заходів може супроводжуватися концертами, виступами художньої самодіяльності, спрямованими на популяризацію здорового способу життя.

У рамках Олімпійського тижня буде проведено Олімпійський урок, який може бути в теоретичній та практичній формах. Теоретична форма може включати в себе вікторини, диспути, конференції, зустрічі з видатними спортсменами; практична форма – міні-турніри, естафети, показові виступи вихованців спортивних шкіл і секцій, тренування тощо.

Олександр Заболотний, начальник відділу освіти



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень