A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

З нагоди Європейського дня боротьби з торгівлею людьми

Дата: 19.10.2018 10:30
Кількість переглядів: 89

18 жовтня 2018 року з нагоди Європейського дня боротьби з торгівлею людьми у Рудянській філії Шамраївського НВК проведено виховні заходи, спрямовані на підняття рівня обізнаності населення щодо проблеми торгівлі людьми, поширення важливої інформації про цю проблему та небезпеку, яку вона становить.

В 2 класі проведено гру "Ми будуємо будинок", де діти разом із класоводом Степанець О.С. створювали стратегію протидії ганебному явищу торгівлі людьми.

Учні 3 класу з вчителем Якименко Н.В. провели інформаційний дайджест "Україна - країна Свободи".

Класний керівник Коханська Н.Г. провела з п’ятикласниками годину спілкування «Сучасне рабство». Учні ознайомилися з протиправними явищами торгівлі людьми у сучасному суспільстві. Всі усвідомили, що кожен повинен протистояти злу, насильству, несправедливості та руйнуванню навколишнього світу.

Класний керівник 6 класу Герасименко Т. В. провела бесіду до Європейського дня боротьби із торгівлею людьми. Учні переглянули соціальний ролик «Не продавай себе!» та провели флешмоб «Ми проти торгівлі людьми». Учні взяли активну участь у обговоренні цієї проблеми.

У 8 класі класним керівником Калініченко І. Г. було проведено виховний захід «Не стань жертвою торгівлі людьми» . чні ознайомилися з поняттями, ознаками та формами торгівлі людьми. Було надано поради інформаційного змісту, які б допомогли учням не стати жертвами злочинного бізнесу.

З учнями 9 класу класним керівником Гребінник О. І. , проведено класну годину «Що треба знати про торгівлю людьми», на якій учитель у доступній формі розповіла дев’ятикласникам про те, як , коли, чому, де і хто здійснює торгівлю людьми. Вкінці учні при допомозі вчителя зробили висновок : щоб не стати жертвою торгівлі людьми, потрібно знати свої права і вміти захистити їх.

За матеріалами сайту Рудянської філії Шамраївського НВК


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень