A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

"Тільки разом збережемо незалежність"

Дата: 23.01.2020 09:46
Кількість переглядів: 232

22 січня 2020 року для учнів 7-11 класів Сквирського НВО Олександра Олександрівна Гайдучок організувала і провела захід"Тільки разом збережемо незалежність".

 

На який було запрошено гостей: заступника голови Сквирської районної волонтерської організації Людмилу Гриценко, учасника АТО 80 десантно-штурмової бригади Крученюка Віталія Миколайовича.

Ведучі свята Войцехівський Олексій та Суханькова Яна повернули всіх присутніх у 1919 рік і нагадали про події, які відбулися 22 січня. Саме о 12.00 було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки із Західноукраінською Народною Республікою.

Пані Людмила декламувала власні вірші і на згадку про сьогоднішню зустріч у шкільну бібліотеку подарувала збірку віршів "Віночки долі". Віталій Миколайович розповів дітям про життя військових на Сході України, передав вітання присутнім від своїх побратимів, солдатів, яким школярі писали листи та робили подаруночки.Закликав надалі бути такими добрими, чуйними, поважати людей, цінувати дружбу.

Своїм завзятим виконанням патріотичних пісень запам'яталась учениця 4 класу Сотніченко Аліна. Глухоман Ангеліна, Квашук Яна, Коберник Вікторія до всіх звернулися словами Володимира Сосюри " Любіть Україну"...

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень