A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Сквирський РС ГУ ДСНС інформує

Дата: 09.01.2018 09:37
Кількість переглядів: 143

Державна служба з надзвичайних ситуацій закликає громадян не виходити на тонку кригу на ставках, річках та інших водоймищах. Це надзвичайно небезпечно! Необдумана та необережна поведінка загрожує вашому життю і здоров'ю. Небезпечно й кататися на ковзанах у не облаштованих для цього місцях.

 

На дворі – мороз, стовпчик термометру показує нище нуля. Любителі зимової риболовлі починають виходити на кригу. До того ж без необхідних рятувальних засобів. Це небезпечно. Рятувальники закликають рибалок подумати про своє життя та здоров’я. Попереджають про небезпеку на воді і малечу.

Рибалок закликають утриматись від улюбленого хобі, адже поки погода не дозволяє повністю насолодитись зимовою риболовлею.

Рибалки попри небезпеку таки виходять на кригу. Проте забувають взяти з собою такі необхідні рятувальні речі: мотузка довжиною 15-20 метрів, санчата; ніж або цвяхи – які в разі чого можна встромити в лід, підтягнутись та вибратись з води. 

Рятувальники попереджають також дітей та їхніх батьків про небезпеку на льоду. І ще раз нагадують: виходити на кригу можна лише за умови, що на вулиці мінусова температура, а товщина льоду – мінімум 7-8 сантиметрів. Лід блакитного кольору – надійний, а от сірий чи матово-білий з жовтим відтінком – ні.

 

Сквирський  РС ГУ ДСНС України у Київській області


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень