A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Інструктивно-методична нарада начальників пришкільних відпочинкових таборів

Дата: 17.05.2018 09:30
Кількість переглядів: 116

16 травня 2018 року у районному методичному кабінеті відділу освіти Сквирської райдержадміністрації відбулася інструктивно-методична нарада начальників пришкільних відпочинкових таборів з денним перебуванням.

Нараду розпочала Л.А.Корбут, завідуюча РМК відділу освіти, яка наголосила на необхідності забезпечення додержання вимог законодавства у сфері оздоровлення та відпочинку дітей.

Про нормативний пакет документів, необхідний для відкриття пришкільних відпочинкових та мовних таборів ознайомив А.П.Іщук, провідний фахівець відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Сквирського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області.

Добровольська З.М., технолог з організації дитячого харчування, розповіла про організацію харчування вихованців пришкільних таборів.

Котяй Л.В., методист РМК відділу освіти, ознайомила учасників наради з нормативно-правовим забезпеченням організації роботи пришкільних таборів.

Педагогам була надана методична допомога щодо організації змістовного дозвілля, застосування ефективних методів діяльності та форм роботи для забезпечення повноцінного відпочинку учнів у пришкільних таборах.

Матеріали наради начальників пришкільних таборів 16.05.2018


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень