A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Ми – нащадки козацької слави

Дата: 18.10.2017 09:27
Кількість переглядів: 122

14 жовтня православні християни святкують День Покрови Пресвятої Богородиці. В цей же день відзначається День українського козацтва.

    13 жовтня 2017 р. у Великополовецькому НВК класні керівники провели   у своїх колективах  усні журнали, бесіди «Ми – нащадки козацької слави», які  були спрямовані  на виховання в учнів патріотизму, інтересу до вивчення історії свого народу, бажання стати нащадками славних лицарів українських - козаків. 

     Керівник гуртка "Джура", вчитель музики, Колісник Володимир Григорович організував та провів спортивно-розважальне свято «З козаків візьмемо приклад». Володимир Григорович розповів про свято Козацької Покрови, ознайомив присутніх з історією виникнення козацтва та їх звичаями.

   Цікаво й радісно було спостерігати за учнями 10-11 класів, які стали учасниками спортивної естафети.  Вони щиро раділи тому, що беруть участь у такому чудовому заході.

      А як вболівали за своїх однокласників ті, хто не зміг прийняти участь у цікавих змаганнях на швидкість, спритність, витримку! У підсумку перемогу здобула команда "Джура" учнів 10 класу.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень