A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Друге заняття районної школи педагогічної майстерності

Дата: 13.02.2020 09:19
Кількість переглядів: 86

11 лютого 2020 року на базі Сквирського закладу дошкільної освіти №2 «Малятко» відбулося друге заняття районної школи педагогічної майстерності Чорної Н.П. «Використання спадщини В.О.Сухомлинського у формуванні екологічної свідомості дітей дошкільного віку».

 

Присутні переглянули інтегроване заняття з ознайомлення з природою та розвитку мовлення длядітей середнього дошкільного віку «Етапи розвитку живих організмів» з використанням твору В.Сухомлинського «Велике і мале», яке провела вихователь-методист Чорна Наталія Петрівна.

Методист районного методичного кабінету Чернега Н.С. ознайомила учасників засідання з проектом Концепції неперервної екологічної освіти та виховання в Україні.

Педагоги закріпили знання про поняття «екологія», «екологічна криза», «екологічна свідомість», «екологічна культура», «екологічне виховання». Поділилися досвідом роботи щодо форм організації роботи з ознайомлення дітей з природою.

По закінченню заходу методист районного методичного кабінету Чернега Н.С. підвела підсумки та ознайомила присутніх з методичними рекомендаціями.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень