A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Районний флешмоб #НаКарантині#ВсеБудеДобре#СидимоВдома

Дата: 13.04.2020 09:13
Кількість переглядів: 131

Учні та батьки Тхорівського НВК із задоволенням приєдналися до районного флешмобу #НаКарантині#ВсеБудеДобре#СидимоВдома і поділилися цікавими фотознімками. Ці світлини, сповнені родинним затишком та нотками щастя, випромінюють позитив, який знайшли українці у цей непростий період.

 

У зв'язку з карантином, коли всі навчальні заклади, гуртки, більшість підприємств, установ та організацій закриті, а є лише ваш дім та його жителі, у багатьох нарешті з'явилося більше часу на сім'ю та особисті справи. Карантин можна використати для запровадження нових сімейних традицій, спільного приготування смачних страв, для найулюбленіших ігор дітей або для самоосвіти. Навіть прості душевні розмови за вечерею або перед сном та щоденні пустощі дітей чи домашніх улюбленців стануть приємним спогадом у майбутньому, коли ви повернетеся до звичного ритму життя.

Важкі часи часто відкривають для нас нові можливості. Вони допомагають зрозуміти, що насправді нам принесе щастя, як досягти успіху або чим варто займатися. Тому важливо пам’ятати, що позитив можна знайти майже скрізь.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень