A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Засідання районного методичного об’єднання педагогів-організаторів

Дата: 26.10.2017 07:14
Кількість переглядів: 132

25 жовтня 2017 року відбулося засідання районного методичного об’єднання педагогів-організаторів на тему «Роль педагога-організатора у формуванні громадянської та соціальної компетентності». Нова українська школа працюватиме на засадах “педагогіки партнерства”, тому засідання провела методист РМК Любов Володимирівна Котяй разом з ученицею 10 класу НВК «Сквирський ліцей – ЗОШ І-ІІ ступенів» Анною Кондратюк.

У ході семінару проведено 15 різноманітних вправ, творчих завдань, навчальних майданчиків, мета яких активізувати творчий потенціал кожного педагога до організації і здійснення національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді,   стимулювати  бажання  підвищувати  свій  професійний рівень,  розширювати його, поглиблювати знання про патріотизм як суспільну та особистісну цінність. Таким чином була розкрита формула нової української школи - «Випускник нової школи – ОСОБИСТІСТЬ, ПАТРІОТ, ІННОВАТОР».

Учасники зібрання ознайомилися із збірником для вчителя «Громадянська відповідальність», що рекомендований для науково-методичної підтримки вчителям, які реалізовуватимуть наскрізну змістову лінію «громадянська відповідальність», яка сприятиме формуванню відповідального громадянина, що поважає права людини, вміє критично мислити, розуміє особисту відповідальність за долю держави, народу, а також розуміє важливість громадянської участі у процесі вирішення різноманітних проблем місцевої громади.

Заняття пройшло у дружній атмосфері, педагоги мали можливість спілкуватися, творчо і професійно розвиватися.

Рефлексія учасників: «Отримала задоволення, масу позитивних емоцій, цікаве спілкування, матеріали для роботи», «Отримала багато корисної інформації, чудова співпраця з колегами, гарний настрій», «Море позитиву, нові ідеї співпраці з дітьми».



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень