A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Засідання школи помічника вихователя

Дата: 30.11.2017 07:13
Кількість переглядів: 151

28 листопада 2017 року на базі районного методичного кабінету відділу освіти Сквирської РДА відбулося засідання школи помічника вихователя закладів дошкільної освіти, навчально-виховних комплексів (об’єднань) «Загальноосвітня школа – заклад дошкільної освіти» на тему «Організація харчування дітей у закладах дошкільної освіти».

 

Методист районного методичного кабінету Чернега Н.С. розпочала зібрання з огляду законодавчих документів про організацію якісного та безпечного харчування дітей в ЗДО. Були розглянуті питання організації та відповідальності за харчування в закладах дошкільної освіти відповідно до Законів України «Про освіту», «Про дошкільну освіту», Санітарного регламенту для ДНЗ.

Були розглянуті питання: організація та проведення прийому їжі в закладах дошкільної освіти; меню дітей; небезпечні продукти, що заборонені для використання та вживання дітьми в дошкільних установах; забезпечення питного режиму; режиму харчування.

Про естетику харчування дітей в закладах дошкільної освіти поділилася досвідом роботи вихователь-методист Сквирського закладу дошкільної освіти №6 «Ромашка» Поліщук О.В.

Вихователь-методист Сквирського ЗДО №2 «Малятко» Миколаєвська О.В. розповіла слухачам школи про методику формування культурно-гігієнічних навичок у дітей дошкільного віку.

Присутні помічники вихователів долучилися до підведення підсумків та прийняття методичних рекомендацій.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень