A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

2917 рік

  1. 06 грудня 2017 року у Сквирській ЗОШ І – ІІІ ступенів № 2 до Дня збройних сил України учителі фізичної культури  організували та провели жартівливі естафети, вікторини та веселі старти для учнів 1-8 класів.
  2. 06.12.2017 р. у Великополовецькому НВК серед хлопців 3-4 класів відбулися спортивні змагання, які сприяли згуртуванню колективу, розвитку фізичних здібностей, кмітливості та спритності. Спортивні змагання провів вчитель фізичної культури Гриценко О.О.
  3. Олімпійський тиждень у ДНЗ №6 «Ромашка»  пройшов під девізом: «Здоров’я – основа усього на світі, здоровими бути бажають всі діти». Участь у ньому взяли усі дошкільні групи та працівники закладу. Цікаві заходи з нагоди Олімпійського тижня розробив інструктор з фізкультури Поліщук Н.В. Діти перебували у світі змагань, цікавих естафет, рухливих ігор.
  4. У дошкільному закладі завершився олімпійський тиждень. Працівники і вихованці отримали неабиякий заряд бадьорості, веселий настрій, а, найголовніше - ще раз переконалися, що фізична культура і спорт - невід'ємна частина нашого життя, можливість подбати про своє здоров'я.
  5. З нагоди Олімпійського тижня у середній групі "Бджілка" вихованці переглянули український мультик "Як козаки грали у футбол" та зустрілися із юним спортсменом-велосипедистом Буслом Віктором.

  6. Олімпійців потрібно готувати з дитячого садка. В ДНЗ №1 відбулись веселі олімпійські естафети, в яких взяли участь вихованці логопедичної групи "Чорнобривчики". Юні олімпійці долали перешкоди, вправлялись у спритності та швидкості

  7. Під час проведення Олімпійського тижня в дошкільний заклад завітав випускник, юний каратист Андріяш Єгор, який розповів дітлахам про свої перші перемоги  з кіокушинкай карате

  8. 15 вересня 2017 року в дошкільному закладі мама вихованки Лілії Буторіної Олена Олександрівна презентувала дошкільникам світлини з сімейного архіву про спортивне життя їхньої родини. 

  9. Із 07 по 15 вересня у Самгородоцькій ЗОШ проходив Олімпійський тиждень за таким планом

  10. З  07.09 17 по 15.09.17 в рамках  Олімпійського тижня в Сквирській ЗОШ №3  з метою сприяння розвитку олімпійського руху в Україні, пропаганди здорового способу життя, поширення ідей олімпізму, формування в учнів фізичного і морального здоров’я пройшов ряд заходів:

  11. Олімпійський тиждень в Шапіївському НВК

  12. З 7 по 15 вересня 2017 р. у Чубинецькому НВК проходить "Олімпійський тиждень"

  13. З 7 по 15 вересня 2017 року в Малолисовецькому  НВК пройшов Олімпійський тиждень.

  14. 08.09.2017року  в Кам’яногребельському НВК  пройшов день фізкультури і спорту "Парад Олімп". Учасники параду показали свої досягнення в різних видах спорту. Вітаємо переможців

  15.  11 вересня  рамках тижня фізичної культури і спорту у Сквирськоый ЗОШ І-ІІІ ступенів №5  було проведено легкоатлетичну естафету та відбулась дружня зустріч з футболу між 7 та 9 класами

  16.  Із метою популяризації здорового способу життя    у Пищиківській ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено з 7 по 15 вересня 2017 року Олімпійський тиждень.
  17. Олімпійський тиждень у Буківському НВК продовжується. 9 вересня 2017 року учні нашої школи взяли участь у спортивному святі з нагоди Дня фізичної культури та спорту.
  18.  У рамках Олімпійського тижня 12 вересня 2017 року  у Тхорівському НВК учителем фізичної культури Михайленко Т.В. було проведено спортивні змагання «Майбутні олімпійці». 
  19. З 07 по 15 вересня у Кривошиїнському НВО проходив «Олімпійський тиждень».
  20. Із 11 по 15 вересня у Сквирському НВК пройшов Олімпійський тиждень.  
  21. З 09 по 15 вересня 2017 року у Сквирській школі № 1 пройшов Тиждень фізичної культури і спорту.
  22. З 7 по 15 вересня 2017р. у Великополовецькому НВК  проходить  «Олімпійський тиждень», присвячений  Дню фізичної культури  та спорту .
  23. 12 вересня 2017 року в місті Сквира на міському стадіоні «Колос» у рамках Міжнародного Олімпійського тижня відбувся майстер-клас з легкої атлетики для учнів загальноосвітніх шкіл міста Сквири.
  24. 11 вересня 2017 року в НВК “Сквирський ліцей – ЗОШ І-ІІ ступенів” пройшли спортивні змагання між учнями 3-4-х класів.
  25. З 04 по 09 вересня 2017 року в Сквирській ЗОШ І–ІІІ ступенів № 2 був проведений. Олімпійський тиждень
  26. 09 вересня 2017 року на міському стадіоні відбулось спортивне свято з нагоди Дня фізичної культури та спорту до програми якого входили: районна Спартакіада допризовної молоді з фізичної підготовки,районні змагання з легкої атлетики, легкоатлетична естафета та турнір з шахів.
  27. 07 вересня 2017 року в НВК “Сквирський ліцей – ЗОШ І-ІІ ступенів” стартував Олімпійський тиждень.

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень